Direct naar de inhoud.

Over Attenta

Lettergrootte: AAA

Over Attenta

Medewerkers sociaal team

De medewerkers sociaal team werken in vier teams: team Annen, team Gasselternijveen, team Gieten en team Rolde. Deze medewerkers komen bij u thuis als u een afspraak heeft gemaakt. Zij zijn er voor u om met u mee te denken als u vragen of zorgen hebt over uw persoonlijke situatie  

Secretariaat

Als u belt met het algemene nummer van Attenta dan krijgt u één van onze medewerkers secretariaat aan de lijn. Zij staan u als eerste te woord.

Gedragswetenschapper / praktijkcoach jeugd 

De gedragswetenschapper / praktijkbegeleider jeugd denkt mee met de medewerkers sociaal team over hoe zij volwassenen, kinderen en gezinnen kunnen ondersteunen.

Medewerker kwaliteit

De kwaliteitsmedewerker controleert en bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast weet ze veel over wet- en regelgeving en denkt vandaar uit mee met de medewerkers sociaal team.

Raad van bestuur

De raad van bestuur bestaat uit één bestuurder. Het bestuur is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen Attenta. Ook zorgt zij ervoor dat de organisatie midden in de maatschappij staat en weet wat er speelt en leeft bij inwoners. 

Raad van toezicht

De raad van toezicht houdt toezicht op het bestuur en de algemene gang van zaken van stichting Attenta. De raad houdt bij haar toezicht de maatschappelijke doelstelling in het oog. Onder het toezicht valt in ieder geval de realisatie van de doelstellingen, strategie, risicobeheersing en het financieel beleid.

© ATTENTA - SOCIAAL TEAM AA EN HUNZE