Direct naar de inhoud.

Vertrouwenspersoon

Lettergrootte: AAA

Vertrouwenspersoon

Als inwoner mag u er op rekenen dat u de juiste hulp krijgt en met respect wordt behandeld. Het kan zijn dat u na een gesprek met onze medewerker met vragen blijft zitten of dat u zich niet goed begrepen voelt. Dan adviseren wij u dit te bespreken met onze medewerker. De onafhankelijke vertrouwenspersoon kan hierbij ondersteunen als u dat wilt. De vertrouwenspersoon luistert naar u, kan uitleg geven en kan helpen met informatie en advies. De vertrouwenspersoon kan uw rechten toelichten en bespreken welke mogelijkheden u heeft. Wat u met de vertrouwenspersoon bespreekt blijft vertrouwelijk.

Contact vertrouwenspersoon Wmo

Mark Lindeboom is vertrouwenspersoon Wmo. Hij is in dienst van het LSR.
Mark is te bereiken via:
T 06 15 50 26 94
E m.lindeboom@hetlsr.nl

Wilt u liever een vrouwelijke vertrouwenspersoon spreken, dan kunt u dat bij het LSR aangeven.

Contact vertrouwenspersoon jeugdzorg

Elk kind, elke jongere en elke volwassene die te maken krijgt met jeugdhulp, kan bij Zorgbelang Drenthe terecht. De vertrouwenspersonen zijn er om jou, om u te begeleiden en ondersteunen. Want er kunnen allerlei vragen zijn waar je/u graag een duidelijk antwoord op wilt hebben. Als je als jongere in een instelling zit, krijg je bezoek van de vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersonen jeugdzorg zijn te bereiken via:

  • Bel naar 088 – 555 1000
  • Mail naar info@akj.nl
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.

© ATTENTA - SOCIAAL TEAM AA EN HUNZE