Direct naar de inhoud.

Vertrouwenspersoon

Lettergrootte: AAA

Vertrouwenspersoon

Als inwoner mag u er op rekenen dat u de juiste hulp krijgt en met respect wordt behandeld. Het kan zijn dat u na een gesprek met onze medewerker met vragen blijft zitten of dat u zich niet goed begrepen voelt. Dan adviseren wij u dit te bespreken met onze medewerker. De onafhankelijke vertrouwenspersoon kan hierbij ondersteunen als u dat wilt. De vertrouwenspersoon luistert naar u, kan uitleg geven en kan helpen met informatie en advies. De vertrouwenspersoon kan uw rechten toelichten en bespreken welke mogelijkheden u heeft. Wat u met de vertrouwenspersoon bespreekt blijft vertrouwelijk.

Contact vertrouwenspersoon Wmo

Mirjam Dopheide is vertrouwenspersoon Wmo. Zij is in dienst van het LSR en is te bereiken via:
m.dopheide@hetlsr.nl
06 15569537Contact vertrouwenspersoon jeugdzorg

Elk kind, elke jongere en elke volwassene die te maken krijgt met jeugdhulp, kan bij Zorgbelang Drenthe terecht. De vertrouwenspersonen zijn er om jou, om u te begeleiden en ondersteunen. Want er kunnen allerlei vragen zijn waar je/u graag een duidelijk antwoord op wilt hebben. Als je als jongere in een instelling zit, krijg je bezoek van de vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersonen jeugdzorg zijn te bereiken via:

  • Bel naar 088 – 555 1000
  • Mail naar info@akj.nl
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.

© ATTENTA - SOCIAAL TEAM AA EN HUNZE